Over Ramon de la Fuente

Ramon de la Fuente

Ramon de la Fuente - Google Ads te Amersfoort

Ramon de la Fuente is online marketeer: als Google Ads en Google Analytics expert inzetbaar en heeft als missie om je te helpen om online succesvol én rendabel te laten worden. Na bij Google te hebben gewerkt heb ik in 2011 de sprong gemaakt tot zelfstandige Online Marketeer in Amersfoort.

Ik ben van huis uit Industrieel Ontwerper en heb jaren als product en marketing manager bij onder andere Philips en Sonos in Hong Kong, Santa Barbara, Silicon Valley en in Amsterdam gewerkt. Mijn interesse verschoof in Californië naar online services en online marketing communicatie en heb na terugkeer in Nederland meer kennis van opgedaan als marketing manager bij Google in Amsterdam. Nog meer weten? Kijk op mijn Linkedin profiel.

Voor prachtige merken, bedrijven en stichtingen werk(te) ik met plezier aan rendabele en meetbare groei, een greep:

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Ik vind dit heel belangrijk, dat je iets terugdoet voor de maatschappij en heb daarvoor gekozen voor een goed doel dat zich ongelooflijk hard inzet voor kinderen met kanker.

Ambassadeur, vrijwilliger, marathonloper en 1% voor KiKa
Ik ben al sinds 2014 vrijwilliger voor KiKa en voor deze mooie stichting optimaliseer ik onbezoldigd de Google Ad Grants campagnes en beheer hun Analytics zodat hun doelen meetbaar zijn en donaties worden verhoogd.

Daarnaast ben ik een fanatiek hardloper die de World Marathon Majors heeft gelopen en daarmee €115.000,- heeft ingezameld voor KiKa. Ik heb er jaren over gedaan en heb inmiddels marathons gelopen in Boston, New York, London, Berlijn, Tokyo, Chicago, Spijkenisse, Athene en in de woestijn van Jordanië. Lees ook wereldkampioen op de New York Marathon of ga naar mijn hardloopblog: going42.com.

1 procent voor KiKa! Als zelfstandige draag ik met mijn onderneming RamondelaFuente.com de Stichting Kinderen Kankervrij een warm hart toe en schenk jaarlijks met plezier 1% van de winst aan KiKa.

Doneer als onderneming 1% van je winst aan KiKa

Online Marketing Amersfoort – #OM033
Mijn energie krijg ik ook van het organiseren van evenementen om online marketing te promoten in mijn eigen stad. De leuke evenementen over “online” worden altijd in Amsterdam georganiseerd en soms in Utrecht maar nooit in Amersfoort. Je kan er over klagen dat er niets gebeurt op je eigen gebied, of je gaat het zelf oppakken. Dat laatste heb ik toen gedaan met een eerste evenement bij Seats2meet. Er zijn inmiddels vele inspirerende Online Marketing Amersfoort evenementen georganiseerd.