Foodelicious Olie en Azijn, tevens groothandel

Foodelicious is de lekkerste en leukste online webwinkel op het gebied van olie, azijn, en delicatessen. Of je nu op zoek bent naar lekker eten of een origineel cadeau bij Foodelicious slaag je altijd!

Foodelicious is sinds 2007 een trendy winkel. Foodelicious Food & Gifts is gevestigd aan de Mariniersweg 47 te Rotterdam en is een webshop voor de particulier en de groothandel voor onder andere olie en azijn. Er wordt heel Europa afgereisd op zoek naar bijzondere, authentieke lekkernijen en dat is te merken in het aanbod. 
Foodelicious logo
Puur, ambachtelijk en met liefde gemaakt. Foodelicious koopt graag in bij kleine boertjes die voornamelijk voor hun eigen familie en dorp produceren. Zo weet Foodelicious zeker dat ze 100% achter hun eigen product staan en geen concessies doen. Biologisch is fijn, maar geen vereiste.
Foodelicious over RamondelaFuente.com. 

Herman Speckers: “Ramon heeft voor Foodelicious in Adwords verschillende succesvolle campagnes aangemaakt inclusief Google Shopping. De campagnes presteren goed voor zowel de groothandel en consument. Het is daarnaast prettig samenwerken.”

Foodelicious referentie over Ramon de la Fuente

Ramon over Foodelicious.nl
Kun je me verder helpen met Adwords? Dat was de vraag van Herman. Dat kon zeker, de eerste stap was een scan van de bestaande Adwords campagnes en Analytics gegevens. Er waren een groot aantal bevindingen en mogelijkheden to verbetering gevonden. Na een aantal grote optimalisaties te hebben gedaan, inclusief Google Shopping  is het fijn om de business en rendement zo te zien groeien!