Dita Hockey de specialist voor hockeysticks, schoenen en tassen

Dita Hockey is de hockeyspecialist met een grote collectie Dita hockeysticks, schoenen en accessoires. De gehele collectie is online verkrijgbaar in hun webshop.

Dita is een merk met een echte hockeyhistorie. Je ziet en voelt dat het merk voortkomt uit een grote passie voor hockey. Dita denkt mee en is bereid te investeren in nieuwe technieken en materialen zoals blijkt uit de recente lancering van de Blue Carbon-collectie sticks. Het Blue Carbon materiaal – dat ook gebruikt wordt in de ruimtevaart – levert hockeysticks op die ultra lichtgewicht zijn met een superieure stijfheid.

Dita Hockey, de blue carbon hockeysticks.

Dita over RamondelaFuente.com. 

Joop ter Horst: “Bij Dita is de online zichtbaarheid en het rendement op adverteren gegroeid door de Google Ads campagnes én is alles meetbaar geworden door het inrichten van Google Analytics. De opgezette Ads campagnes waren oa voor Google Shopping, Remarketing en YouTube campagnes voor de innovatieve Blue Carbon hockey sticks.

Dita Hockey referentie van Joop ter Horst

Ramon over Dita Hockey
Kun je me helpen met Google Ads? Dat was de vraag van Joop. Dat kan, de eerste stap is altijd een scan van de bestaande Ads campagnes en Analytics gegevens. Er waren gelijk een groot aantal bevindingen en mogelijkheden tot verbetering aan te wijzen. Na een aantal nieuwe campagnes te hebben opgezet en grote optimalisaties te hebben gedaan, inclusief Google Shopping, YouTube campagnes en Remarketing is het fijn om de business en het rendement te zien groeien! Stap voor stap bouwen we aan het laten groeien van online.