Referenties – wat klanten zeggen

Referenties: over RamondelaFuente.com

Dit is mijn favoriete pagina! Af en toe vraag ik klanten wat ze vinden van mijn Google Ads en Analytics inzet.

Dreadshop – Dreads en Dreadlocks
Renate van Dreadshop: “Ramon is een ster in zijn vak! Super professioneel, altijd oplettend en meedenkend, precies wat Dreadshop nodig heeft! Wij besteden onze internationale Zoekadvertentie, Remarketing en Google Shopping campagnes uit aan Ramon.

Wat zo prettig is? Hij neemt ons dit volledig uit handen, zonder veel lastige vragen, werkt volledig zelfstandig en haalt rendement. Absoluut een aanrader dus!

Dreadshop - dreads en dreadlocks

WRTS – Woordjes leren
Maurice Kostelijk van WRTS: “Bij WRTS zijn we Google Ads gaan inzetten voor lead-generatie en Ramon de la Fuente heeft mij met 4 uitgebreide trainingssessies alle mogelijkheden uitgelegd over het inzetten van Zoekcampagnes inclusief de optimalisaties ervan en van Display campagnes inclusief Remarketing.

Ik vond de training zeer leerzaam!

Recensie van WRTS over de Google Ads training

Dita Hockey
Joop ter Horst van Dita Hockey: “Bij Dita is de online zichtbaarheid en het rendement op adverteren gegroeid door de Google Ads campagnes én is alles meetbaar geworden door het inrichten van Google Analytics. De opgezette Ads campagnes waren oa voor Google Shopping, Remarketing en YouTube campagnes voor de innovatieve Blue Carbon hockey sticks.”

Dita Hockey referentie van Joop ter Horst

Hiswa
Marieke Mantje van Hiswa: “Ramon heeft voor Hiswa de Google Ads campagnes incl. YouTube en Display opgezet voor WelkomophetWater.nl De campagnes resulteerde in hogere bekendheid van de gepromote watersporten en veel aanmeldingen voor de Winactie.

Referentie van Marieke Mantje van de Hiswa voor de WelkomophetWater.nl campagne

Foodelicious
Herman Speckers van Foodelicious.nl: “Ramon heeft voor Foodelicious in Google Ads verschillende succesvolle campagnes aangemaakt inclusief Google Shopping. De campagnes presteren goed voor zowel de groothandel en consument. Het is daarnaast prettig samenwerken.”

Foodelicious referentie over Ramon de la Fuente

Relatiegeschenken.nl
Harro Messelink van Relatiegeschenken.nl: “Ik heb Ramon leren kennen als een betrouwbare en deskundige SEA specialist. Mede dankzij zijn optimalisaties is relatiegeschenken.nl erin geslaagd een hogere conversie te realiseren tegen lagere kosten voor betaalde advertenties. Van harte aanbevolen dus!”

Relatiegeschenken.nl referentie

DoeHetZelfNotaris
Pablo van Klinken van DoeHetZelfNotaris: “DoeHetZelfNotaris werkt heel goed samen met Ramon. Nadat we alle campagnes hebben opgezet is de conversie meer dan verdubbeld. Onze kosten voor Google zijn nu veel effectiever. Bovendien houdt Ramon de ontwikkelingen in de gaten. Hij reageert heel snel op onze vragen. Kortom een perfecte samenwerking.

Doe Het Zelf Notaris - referentie RamondelaFuente.com

Squla
Tijntje Louwers van Squla: “Ramon ondersteunt Squla met Google Ads en Analytics. Campagnes voor oa Back To School en Leuk Leren Week worden opgezet. Door slim gebruik te maken van Google Tag Manager en Remarketing lijsten worden aan bestaande klanten geen advertenties meer vertoond. Zie Frankwatching artikel over Remarketing“.

Tijntje Louwers van Squla over inzet RamondelaFuente.com

Arnott Europe
Goswin de Rouw van Arnott Europe: “Ramon heeft voor Arnott Europe de Google Ads campagnes incl. Google Shopping opgezet in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Engeland, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Dit resulteert in hogere naamsbekendheid van Arnott en hogere auto luchtveringen verkoop.”
Arnott Europe - Goswin de Rouw

De Euromast Rotterdam
Larissa Molenaar van de Euromast: “Ramon heeft voor de Euromast in Google Ads verschillende succesvolle campagnes aangemaakt. Bijvoorbeeld om de Kerst en Oud/Nieuw arrangementen onder de aandacht te brengen. Door deze inzet hebben we een hogere bezetting kunnen halen tijdens de feestdagen.

Euromast referentie - RamondelaFuente.com

Wielders Management
Stephanie Sippens van Wielders Management: “Voor Wielders Management heeft Ramon een analyse gemaakt van Google Ads en Analytics zodat er goed kan worden ingeschat wat er écht gedaan moet worden. Hij heeft ons geholpen een “slapend” Ads account dat we gebruikten, te vinden en te pauzeren.”
Stephanie Sippens Wielders referentie

Emolife Events
Ebrien Hamelink van Emolife Events & Consultancy: “Ramon optimaliseert continue ons Ads account. De nieuwste mogelijkheden worden snel toegepast, zo zijn laatst de callout-extensies toegevoegd aan alle advertenties.” 
Emolife Events & Consultancy - testimonial-RamondelaFuente

Continental Autobanden Groep
Maurien Beyhum van Continental Banden groep B.V.: “Ramon heeft voor Continental een Google Analytics workshop verzorgd voor het gehele marketing team. Alles was grondig voorbereid en daardoor pakte hij de workshop strategisch goed aan door eerst de doelen te en KPI’s te laten benoemen en vandaar uit een dashboard op te zetten die voor onze banden business relevant is.”
Continental Banden - RamondelaFuente.png

Kika – Stichting Kinderen Kankervrij
Rinske Vedder van Stichting Kinderen Kankervrij: “Door de geweldige inzet van Google Ad Grants en Ramon de la Fuente werd met behulp van Google Ads meer dan 260.000,- EURO ingezameld tijdens de Kikabouw campagne.”
Kika-rinske-vedder-ramondelafuente

Mariënhof AmersfoortMuntgebouw Utrecht en Slot Zeist
Anika Schouten van Mariënhof Amersfoort, Muntgebouw Utrecht en Slot Zeist: “Ramon heeft voor het Muntgebouw, Mariënhof en Slot Zeist de Google Ads campagnes opgezet en Google Analytics ingericht. Dit zodat er meer zakelijke evenementen zoals congressen en vergaderingen werden geboekt en resultaten heel inzichtelijk zijn.” 
Marienhof Amersfoort, Muntgebouw Utrecht, Anika Schouten

PON Tyre Group
Kees Jan Blankestijn van PON TYRE GROUP: “Ramon heeft voor het internationale e-business team van PON TYRE GROUP (oa Amring, Reifen Gundlach en Euro-Tyre) een Google Analytics training verzorgd. De sessie was zowel strategisch als ook praktisch. Onze B-2-B teamleden hebben nu meer kennis van én business inzicht door alle data in Analytics.
PON-Kees-Jan-Blankestijn

Marktplaats Aanbieding
Jessica van Haaster van Marktplaats Aanbieding: “Ramon heeft voor Marktplaats Aanbieding in een paar maanden het conversiepercentage weten te verhogen door Google Ads, de landingspagina’s en de verzonden e-mail campagnes te optimaliseren. Tevens heeft hij een e-commerce dashboard opgezet om alle gegevens inzichtelijk te maken.
Marktplaats-Jessica-van-Haaster

Sitis
Monique Maas van Sitis (voorheen Entris): “RamondelaFuente.com heeft voor ons de Ads inzet opgezet en Google Analytics ingericht. Dit zodat het verkrijgen van leads meetbaar werd en bijvoorbeeld de website doelen: Informeren en Activeren in een overzichtelijke rapport per maand werd opgestuurd.
Referentie van Monique Maas van Sitis - Lagarde