wrts – woordjes leren

Makkelijk woordjes leren. WRTS is een online overhoorprogramma waardoor je woordjes sneller en efficiënter leert en daardoor betere cijfers kan halen.

WRTS is een online overhoorprogramma om woorden en zinnen te oefenen. De overhoorlijsten kunnen door gebruikers zelf worden ingevoerd of bestaande lijsten kunnen worden gebruikt.

WRTS.nl is het grootste platform voor leerlingen om woordjes te leren. Er zijn meer dan 800.000 actieve gebruikers per maand! Het idee is eenvoudig: maak een woordenlijst aan, overhoor jezelf en verbeter je resultaten en je cijfers!

Je kunt zelf lijsten aanmaken of lijsten overnemen van klasgenoten, docenten of uitgevers. Vervolgens kun je jezelf op verschillende manieren overhoren. Denk hierbij aan dictee, meerkeuze, toets en nog veel meer!

WRTS over Ramon de la Fuente

“Bij WRTS zijn we Google Ads gaan inzetten voor lead-generatie en Ramon de la Fuente heeft mij met 4 uitgebreide trainingssessies alle mogelijkheden uitgelegd over het inzetten van Zoekcampagnes inclusief de optimalisaties ervan en van Display campagnes inclusief Remarketing.

Ik vond de training zeer leerzaam!”

Kun je me helpen om de Google Ads prestaties te verbeteren en mij te trainen? Dat was de vraag van Maurice. Dat kan, ik heb een viertal specifieke trainingen opgezet van een dagdeel om de belangrijkste stappen uit te leggen. Ik gaf ook veel practische opdrachten die gelijk moesten worden uitgevoerd. Learning by Doing is het belangrijkste van deze training. Stap voor stap bouwen we aan het verbeteren van de campagnes – al tijdens de training!