Google Ads Specialist te Amersfoort

Heb je Google Ads vragen en uitdagingen? De Google Ads specialist RamondelaFuente.com is gevestigd in Amersfoort en kan je als gecertificeerd Google Partner helpen met nieuwe campagnes of optimaliseren van bestaande campagnes..

Wat is Google Ads?
Google Ads helpt je doelgroep te bereiken op de meest effectieve en rendabele wijze door gericht te adverteren op relevante zoekwoorden. Dat zijn de zoekwoorden campagnes. Je kan daarnaast ook adverteren met Google Shopping, Performance Max, Google Display adverteren inclusief Gmail Sponsored Promotions, YouTube videos en Dynamische Remarketing. Als Google Ads specialist help ik je graag de juiste kanalen te kiezen voor je doelstellingen.

Google Ads - Adwords bureau Amersfoort

Wat zijn Google Partners?
Bij Google Partners behoren uitsluitend vakbekwame marketingbureaus: die regelmatig worden onderworpen aan een kwaliteitscheck op de services die ze beheren. Jaarlijks behalen Google Partners hun certificaten.

Op de website van Google Partners staat: “De Google Partners badge geeft aan dat een bureau Google Ads gecertificeerde specialisten in huis heeft en dat het de juiste kwaliteit levert. Het bedrijf is gezond en heeft tevreden klanten. Daarnaast zet het de praktische tips van Google optimaal in om de beste resultaten voor uw bedrijf te behalen.”

RamondelaFuente.com is sinds januari 2014 officieel Google Partner!
Ramon de la Fuente uit Amersfoort heeft sinds 2014 elk jaar de vereiste Google Partner prestaties met succes gehaald. De prestaties van mijn Google Ads campagnes zijn geverifieerd door Google en huidige hoeveelheid klanten en hun gespendeerde budgetten zijn Google Partner waardig. Bekijk hier de referenties van mijn klanten.

Google Ads specialist in Amersfoort
Google Ads specialist te Amersfoort: Ramon de la Fuente

Meer weten?

Ervaring leert dat er veel specifieke vragen zijn over Google Ads en dat het beter is om eerst samen een goede kop koffie te drinken zodat je kan aangeven wat de wensen zijn. Ik nodig je dan ook graag uit.

Wil je ook een gratis quickscan van je Google Ads campagnes? Maak een afspraak voor een koffie door contact op te nemen.