Diensten

Eerst een kop koffie.

Op deze pagina staan tal van online marketingdiensten om je rendement te verhogen. Je kan de pagina doorlezen. Ervaring leert dat er veel specifieke vragen zijn en dat het beter is om eerst samen een goede kop koffie te drinken zodat je kan aangeven wat de wensen zijn. Ik nodig je dan ook graag uit, stuur een bericht getiteld koffie en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Meer rendabele website bezoeken met Adwords?

Er is al een goede site of webshop maar er moeten meer bezoekers uit de doelgroep komen? Ik zorg graag voor meer bezoeken met behulp van Google Adwords en voor rendabelere conversies (een verkoop, het downloaden van brochure of bijvoorbeeld het maken van een afspraak). Dit wordt gedaan door Google Adwords stapsgewijs op te bouwen om zo meer klanten te verkrijgen terwijl kosten beheersbaar blijven. Adwords bestaat naast tekstadvertenties ook uit: adverteren op YouTube, Google Shopping, display marketing via Google Display Netwerk, Remarketing. Daarnaast kunnen ook Facebook, LinkedIn, Twitter, Beslist en Marktplaats (Admarkt) worden ingezet.

  • Nieuw Adwords account > Gratis 75,- EUR advertentietegoed.
  • Bestaand Adwords account optimaliseren > Verhoog je rendement.

Wegwijs worden of goede rapportage uit Google Analytics?

In plaats van af en toe in te loggen wil je gewoon goede rapportages ontvangen? Of wil je dat er analyses worden gemaakt met alle beschikbare data uit Analytics zodat er concrete verbeteringen kunnen worden gemaakt?

Wat zijn de voordelen om met mij te werken?

  • Heeft bij Google gewerkt, ruime ervaring met Google Adwords, Google Analytics én conversie optimalisatie
  • Aantoonbaar behaalde resultaten uit conversie optimalisatie: rendabelere verkoop.  
  • Één aanspreekpunt voor Google Adwords en Analytics.

 

 

Advertenties