Google Partner Amersfoort

RamondelaFuente.com is gecertificeerd en bekroond Google Partner in Amersfoort. Dat garandeert online succes middels Google Ads. Waaronder zoekcampagnes maar ook Shopping, Performance Max, Display en Video campagnes én het is inclusief analyses uit Google Analytics.

Wat zijn Google Partners?
Google Partners is in 2014 officieel gelanceerd. Bij Google Partners behoren uitsluitend vakbekwame online marketingbureaus: die regelmatig worden onderworpen aan een kwaliteitscheck op de services die ze beheren.

Bekroond Google Partner te Amersfoort

Op de website van Google Partners staat: “De Google Partners badge geeft aan dat een bureau Google Ads gecertificeerde specialisten in huis heeft en dat het de juiste kwaliteit levert. Het bedrijf is gezond en heeft tevreden klanten. Daarnaast zet het de praktische tips van Google optimaal in om de beste resultaten voor uw bedrijf te behalen.”

RamondelaFuente.com is sinds januari 2014 officieel Google Partner!
Ramon de la Fuente was de eerste bekroonde Google Partner in Amersfoort in 2014! Sindsdien zijn elk jaar de examens van Basisbeginselen en Advanced-Search Ads, Google Analytics, Google Shopping, Performance Max, Video en Display met succes afgelegd. Daarnaast zijn de prestaties van zijn Google Ads campagnes geverifieerd door Google en de huidige hoeveelheid klanten en gespendeerde budgetten zijn Google Partner waardig. Ramondelafuente.com is opgenomen in het partnerschapregister. Bekijk hier de referenties van mijn klanten.

Google Partner bureau in Amersfoort voor Google Ads campagnes.
Google Partner Ramon de la Fuente

 

Wat betekent de Google Partner badge voor je als klant?
Door de Google Partner status van RamondelaFuente.com ben je verzekerd van:

  • Specialist met up-to-date Google Ads kennis
  • Online campagnes van optimale kwaliteit; focus op rendabiliteit
  • Tips van Google exclusief aan de Google Partner die optimaal worden ingezet om de beste resultaten voor je bedrijf te behalen
  • Dat je zaken doet met een financieel gezond marketing bureau dat campagnes onderhoud voor veel verschillende bedrijven

Ervaring leert dat er veel specifieke vragen zijn over Google Ads en dat het beter is om eerst samen een goede kop koffie te drinken zodat je kan aangeven wat de wensen zijn. Ik nodig je dan ook graag uit.

Wil je ook een gratis quickscan van je Google Ads? Maak een afspraak voor een kop koffie door contact op te nemen.