Arnott Europe Luchtveringen

Arnott Europe is de grootste speler op het gebied van hoge kwaliteit aftermarket luchtveringen. Arnott Inc. is de wereldwijde marktleider in het produceren van hoge kwaliteit aftermarket luchtvering producten en accessoires.

Het nieuwe Europese hoofdkantoor in Den Bosch voorziet heel Europa van nieuwe en gereviseerde producten. De vestiging in Nederland biedt verkoop en ondersteuning, snelle verzending, betaling in euro’s en een makkelijkere manier voor het groeiend aantal klanten om gebruikte luchtveringsonderdelen aan Arnott te retourneren of te verkopen.

Arnott Europe over Ramon
Goswin de Rouw van Arnott Europe: “Ramon heeft voor Arnott Europe de Adwords campagnes incl. Google Shopping opgezet in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Engeland, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Dit resulteert in hogere naamsbekendheid van Arnott en hogere auto luchtveringen verkoop.”
Arnott Europe - Goswin de Rouw

Ramon over Arnott Europe
Arnott Europe is hard aan het bouwen aan Europese expansie. Met opgestroopte mouwen wordt er hard gebouwd aan het opbouwen van het aantal resellers en aan directe online verkoop. Om voor alle Europese landen Adwords campagnes op te zetten inclusief Google Shopping was een erg leuke uitdaging.