Dreadshop voor de perfecte Dreads

Dreadshop is dé dreads- en dreadlock specialist en bedient vanuit uit Roelofarendsveen de Nederlandse en internationale markt! Dreadshop heeft een grote collectie dreads te koop in alle denkbare maten, diktes en kleuren. De gehele collectie is online verkrijgbaar in hun webshop. Het zijn de hoogste kwaliteit dreads die er zijn te vinden. Recent is de compleet nieuwe lijn Locks of Love gelanceerd, deze zijn speciaal gemaakt door Renate.

Dreadshop - verkoop van Dreads en Dreadlocks in alle denkbare maten, diktes en kleuren.

Hoge kwaliteit sinds 2004

In 2004 begon Renate de Dreadshop, ze ging er al snel de internationale markt mee op en is nu actief met verkoop in heel veel landen.

Ramon over Dreadshop

Ik kan volgens mij veel meer halen uit Google Ads, kun je me daarmee helpen? Dat was de vraag van Renate. Wat leuk, dat kan, en wat een leuke doelgroep! De eerste stap was een scan van de bestaande Google Ads campagnes en Analytics gegevens. Er waren gelijk een groot aantal bevindingen en mogelijkheden tot verbetering aan te brengen. Na voor voor alle landen de verbeteringen en de nieuwe campagnes te hebben opgezet is het fijn om de business en het rendement te zien groeien! Stap voor stap bouwen we aan rendabele groei van de verkoop.

Renate - Dreadshop

Renate van Dreadshop

Ramon is een ster in zijn vak! Super professioneel, altijd oplettend en meedenkend, precies wat Dreadshop nodig heeft!
Wij besteden onze internationale Zoekadvertentie, Remarketing en Google Shopping campagnes uit aan Ramon. Wat zo prettig is? Hij neemt ons dit volledig uit handen, zonder veel lastige vragen, werkt volledig zelfstandig en haalt rendement. Absoluut een aanrader dus!

“Ramon is een ster in zijn vak! Super professioneel, altijd oplettend en meedenkend, precies wat Dreadshop nodig heeft!

Wij besteden onze internationale Zoekadvertentie, Remarketing en Google Shopping campagnes uit aan Ramon. 

Wat zo prettig is? Hij neemt ons dit volledig uit handen, zonder veel lastige vragen, werkt volledig zelfstandig en haalt rendement. Absoluut een aanrader dus!”