Squla: Leuk Leren voor Basisscholieren

Squla is een leuk online oefenprogramma voor kinderen van de basisschool – van groep 1 t/m 8 – en ook voor de brugklas. Het bevat leerzame quizzen, games en instructiefilmpjes.

Squla wil dat alle kinderen met veel plezier naar school gaan zodat ze goed meekomen op school. Het thuis oefenen – leuk leren ! – van de basisscholieren geeft ze zelfvertrouwen en leerplezier. Squla is hiermee begonnen in 2010, opgericht vanuit de passie van een vader die het idee had dat er in het onderwijs zoveel meer mogelijk is met de hedendaagse technologie.

Squla logo - leuk leren - de basisschool

Door de Squla Apps kan zowel op de mobiel als op de tablet worden geoefend, en ook gewoon op de PC en laptop. Squla wordt mede mogelijk gemaakt door een team van onderwijsspecialisten en online game-experts.

Squla over Ramon
Tijntje Louwers van Squla: “Ramon ondersteunt Squla met Adwords en Analytics. Campagnes voor oa Back To School en Leuk Leren Week worden opgezet. Door slim gebruik te maken van Google Tag Manager en Remarketing lijsten worden aan bestaande klanten geen advertenties meer vertoond. Zie Frankwatching artikel over Remarketing“.

Tijntje Louwers van Squla over inzet RamondelaFuente.com

Ramon over Squla
Squla is een erg leuk jong bedrijf waar goede mensen  hard aan het bouwen zijn voor expansie naar Polen, Frankrijk en China en verder groeien in Nederland. Met opgestroopte mouwen wordt er hard gebouwd aan het product en de marketing. Om voor Squla Adwords in te zetten is als een droom.