Sitis

Sitis is de nieuwe naam voor de drie bedrijven: Lagarde, Entris en Blankestijn Beveiliging. We hebben mensen die je helpen om je bedrijfsdoelstellingen naar technische oplossingen te vertalen. We hebben ook mensen die vanuit de techniek denken en organisaties daarmee helpen slimmer te werken.

Je ziet dat terug in de naam Sitis. De eerst helft betekent Strategie Inspireert Techniek. De tweede helft: Techniek Inspireert Strategie.

 

Sitis over Ramon
Monique Maas van Sitis (voorheen Entris): “RamondelaFuente.com heeft voor ons de Adwords inzet opgezet en Google Analytics ingericht. Dit zodat het verkrijgen van leads meetbaar werd en bijvoorbeeld de website doelen: Informeren en Activeren in een overzichtelijke rapport per maand werd opgestuurd.
Referentie van Monique Maas van Sitis - Lagarde

Ramon over Sitis
Monique Maas en Eddy van Dijk zijn een inspiratie om voor te werken. Ze kunnen haarfijn uitleggen wie hun doelgroep is, waar zich die bevindt en hoe ze die online willen informeren en activeren. Het voor hun meetbaar maken is wat ik heb gedaan: Google Analytics ingericht. Dit zodat het verkrijgen van leads meetbaar werd.