Doe Het Zelf Notaris -Zelf online een akte Maken

Met Doe Het Zelf Notaris bespaar op je notariskosten door helemaal zelf online je akte te maken. De volgende stap is dat Notarissen – bij je in de buurt – je verder helpen. DoeHetZelfNotaris is daarom snel, goedkoop en betrouwbaar.

Bij het opmaken van een notariële akte is een notaris nodig. Zonder zijn of haar handtekening is de akte niet rechtsgeldig. Maar je kunt al veel zelf doen op DoeHetZelfnotaris.nl en daarmee bespaar je de notaris werk en dus kosten. Ervaar de goedkope tarieven zelf op DoeHetZelfNotaris.nl.

Doe Het Zelf Notaris Logo

DoeHetZelfNotaris is de grootste online notaris van Nederland. Duizenden aktes per jaar, worden snel, goedkoop en foutloos opgemaakt. Hoe het werkt?

  • Maak een account of log in.
  • Kies een akte.
  • Beantwoord de vragen.
  • Kies een notaris bij je in de buurt.
  • De notaris stuurt een conceptakte.
  • Maak een afspraak met de notaris. Bespreek je vragen en de toelichting.
  • Onderteken jouw akte.
  • En klaar!

DoeHetZelfNotaris over Ramon.
Pablo van Klinken van DoeHetZelfNotaris: “DoeHetZelfNotaris werkt heel goed samen met Ramon. Nadat we alle campagnes hebben opgezet is de conversie meer dan verdubbeld. Onze kosten voor Google zijn nu veel effectiever. Bovendien houdt Ramon de ontwikkelingen in de gaten. Hij reageert heel snel op onze vragen. Kortom een perfecte samenwerking.”

Doe Het Zelf Notaris - referentie RamondelaFuente.com

Ramon over DoeHetZelfNotaris
Kun je me verder helpen met Adwords? Dat was de vraag van DoeHetZelfNotaris. Dat kon zeker, de eerste stap was een vrijblijvende scan van de Adwords campagne en ik had een groot aantal bevindingen en mogelijkheden to verbetering gevonden. Na een grote optimalisatie te hebben gedaan is Pablo nu in Adwords de verfijningen aan het doen om de business te laten groeien. Af en toe spreken we de prestaties door. Het is fijn als klanten groeien en bij DoeHetZelfNotaris groeit daarnaast ook het rendement, heerlijk om te zien!