Mariënhof Amersfoort

Mariënhof Amersfoort is een 500 jaar oud klooster en kent een zeer rijke historie. De authentieke sfeer kenmerkt de Mariënhof en maakt haar uniek. Inmiddels is het klooster al jaren een geschikte locatie voor evenementen, congressen, vergaderingen en bruiloften vanwege zijn klassieke uitstraling en monumentale charme.

Het Mariënhof over Ramon
Anika Schouten van Mariënhof Amersfoort, Muntgebouw Utrecht en Slot Zeist: “Ramon heeft voor het Muntgebouw, Mariënhof en Slot Zeist de Adwords campagnes opgezet en Google Analytics ingericht. Dit zodat er meer zakelijke evenementen zoals congressen en vergaderingen werden geboekt en resultaten heel inzichtelijk zijn.” 
Marienhof Amersfoort, Muntgebouw Utrecht, Anika Schouten

 

Ramon over het Mariënhof
Het Mariënhof heeft goede koffie 🙂 een leuk en enthousiast team. Dit prachtige historisch gebouw – op de fiets bereikbaar voor mij – maak het bij uitstek geschikt om evenementen en congressen te organiseren. Dit is een zeer competitieve markt in Adwords en de uitdaging was dan ook groot om een goede kosten per conversie te krijgen en dat goed te rapporteren in Analytics. Inmiddels lopen de campagnes al meerdere jaren en werpen ze hun vruchten af.