Marktplaats Aanbieding

Marktplaats Aanbieding zorgt ervoor dat de beste aanbiedingen worden geselecteerd en aangeboden via Marktplaats. Als je je inschrijft voor de Marktplaats Aanbieding nieuwsbrief ontvang je dagelijks de hoge korting op familie-uitjes, restaurants, schoonheidsbehandelingen, gadgets, workshops en nog veel meer. Het is daarom dus ook een apart verkoopkanaal voor grote hoeveelheden met aantrekkelijke kortingen speciaal voor groothandelaren.

Marktplaats Aanbieding over Ramon
Jessica van Haaster van Marktplaats Aanbieding: “Ramon heeft voor Marktplaats Aanbieding in een paar maanden het conversiepercentage weten te verhogen door Adwords, de landingspagina’s en de verzonden e-mail campagnes te optimaliseren. Tevens heeft hij een e-commerce dashboard opgezet om alle gegevens inzichtelijk te maken.
Marktplaats-Jessica-van-Haaster

Ramon over Marktplaats Aanbieding
Marktplaats Aanbieding is e-commerce op hele grote schaal met een zeer leuk team. Het was een groot project maar heel leuk om uit te voeren! Het project ging over de optimalisatie van het het werven – met Adwords en met affiliates –  van nieuwe klanten als het vergroten van de verkoop uit de dagelijkse nieuwsbrief – heel veel A/B testen van nieuwsbrief templates en landingspagina’s – tot en met verbeteren van de rapportages.