RamondelaFuente.com bestaat 5 jaar!

RamondelaFuente.com 5 jaar jong!

Mijn bedrijf bestaat vijf jaar! Al 5 jaar groei in online rendement voor mijn klanten vanuit Amersfoort. Het is een mooie mijlpaal om bij stil te staan.

Online Marketing Amersfoort RamondelaFuente.com viert 5 jarig bestaan

Ik kijk terug op schitterende en enerverende jaren. Wat vooral blijft hangen is het vertrouwen van de klanten die ik verder kon helpen met rendabel online te groeien. Gek genoeg leer ik nog altijd van mijn klanten – en zij van mij – en dat maakt het leuk.

Inmiddels zijn er klanten die het al 5 jaar met mij hebben uitgehouden :-), ik ben dankbaar voor deze en uiteraard ook voor de meer recente partnerships.

Voor mijn klanten is het goed geweest dat ze:

  • één aanspreekpunt hadden met een solide sparringpartner, dus geen wisselende account-managers.
  • met iemand werken die doelen kan vertalen naar passende én succesvolle online campagnes.
  • waarmee ze internationaal kunnen gaan met hun concept.

Bekijk hier wat klanten over mij zeggen / recensies.

Ook Google ben ik dankbaar, nadat ik er een tijd heb gewerkt als marketing manager in Amsterdam kon ik met de opgedane kennis en relaties zelf aan de slag. Google levert mij nog steeds de tools om mijn klanten te helpen. De twee belangrijkste zijn Google Analytics en Google Adwords – bekend van de tekst-advertenties, Google Shopping, YouTube adverteren, Remarketing en het Google Display Netwerk.

Online Marketing Amersfoort RamondelaFuente.com op het hoofdkantoor van Google in Dublin

Inmiddels ben ik al jaren gecertificeerd Google Partner. Google zorgt er ook voor dat ik in beta’s zit van aankomende nieuwe advertentiemogelijkheden en traint mij ook, zoals afgelopen week op het Europese hoofdkantoor in Dublin.

Online Marketing Amersfoort RamondelaFuente.com op het hoofdkantoor van Google in Dublin

Online Marketing Amersfoort RamondelaFuente.com -One Dublin - op het hoofdkantoor van Google in Dublin

Online Marketing Amersfoort RamondelaFuente.com - schommelend - op het hoofdkantoor van Google in Dublin

Ik hoop nog vele jaren het online rendement te kunnen verbeteren van klanten. Cijfers kunnen aantonen wat wel én wat niet werkt, daardoor is voor mij werken – met en voor mijn eigen bedrijf – een groot feest.

Zo, genoeg geschreven, nu weer aan het werk en natuurlijk op nog vele mooie jaren!

2 gedachten over “RamondelaFuente.com bestaat 5 jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s