Gratis 400,- euro Google Ads tegoed door voucher of coupon code.

Voor alle bedrijven die momenteel nog niet adverteren met Google Ads – kan ik een Google Ads coupon code ofwel gratis advertentietegoed ter waarde van € 400,- inzetten.  Lees in dit artikel om te weten te komen hoe je deze code kan krijgen én kan inzetten.

Voucher en coupon code voor 400,- advertentietegoed

Hoe kom je in aanmerking voor een coupon code?
* Update 2-2022: Er bestaan nu codes ter waarde van van € 400,- maar alleen als een officiële Google Partner het account aanmaakt.

Dus, om voor een coupon code of voucher van € 400,- in aanmerking te komen dien je tegenwoordig een nieuw Google Ads account te starten bij een gecertificeerde Google Partner. Ben je van plan met Google Ads te starten, dan kun je het beste contact opnemen met een Google Partner zoals zoals Ramondelafuente.com

Hoe ontvang je het advertentietegoed? 
Na het opzetten van het nieuwe Ads account door de partner wordt automatisch de code bijgevoegd. Bij de voucher van € 400,- zal Google het bedrag dat je in de eerste 60 dagen zelf hebt gespendeerd vergoeden met een credit tot een maximum van € 400,-.

Als je dus € 220,- spendeert in de eerste 60 dagen, krijg je daarna een maximum van € 220,- vergoed door Google. Lees meer over de Google Ads coupon op de Google Ads support pagina’s bezoek ook de voorwaarden voor gebruik.

Hoe kom je aan een Google Ads promotiecode?
Ik kan je niet helpen aan een losse coupon code van 75,-, maar ik kan je wel helpen met het opzetten van je account en campagnes, daar zijn kosten aan verbonden. Stuur me een berichtje! Vermeld dat je graag je campagnes wilt laten opzetten, je volledige naam, contactgegevens en welke domeinnaam je deze gaat inzetten.

Waar kun je nog meer Ads vouchers kunt vinden?
Naast de vouchers van Google Partners kom je ook nog de losse coupon codes tegen in marketing vakbladen als Twinkle Magazine, Marketing Tribune, dit zijn meestal coupon codes van 50,- of 75,- EUR.

Tip!
Als je zelf een kortingscode voor Google Ads hebt bemachtigd en je hebt nog geen Ads account, dan kun je beter nog even wachten met het account aanmaken totdat jij echt gaat starten met adverteren. Want de kortingscode verloopt binnen 30 dagen nadat deze is ingevuld.

Problemen met het invullen van de code
Mocht je problemen krijgen met het gebruik van de code, bezoek dan deze pagina om het probleem met het gebruik van de promotiecode op te lossen.

Ik wens je een hoog rendement toe met het inzetten van Google Ads!

2 gedachten over “Gratis 400,- euro Google Ads tegoed door voucher of coupon code.

  1. Dus je hoeft zelf geen geld uit te geven, stel je voor ik doe de promotie code en ik spendeer precies 400 euro uit moet ik het dan zelf betalen en krijg ik daarna 400 credit google ads of wordt het vergoed voor wat ik had uitgegeven dus 400-400=0 dus dan is het gratis of begrijp ik het verkeerd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s