Online Hospitality! evenement Online Marketing Amersfoort

Online marketing evenement voor gastvrijheidssector

Online Marketing Amersfoort (#OM033) organiseert op woensdagavond 23 april een inspirerend evenement over het gebruik van sociale media in de gastvrijheidssector. De bijeenkomst draagt de naam ‘Online Hospitality!’en vindt plaats op een passende locatie: Leerhotel Het Klooster. Deelname aan dit #OM033-evenement is zoals altijd gratis.

Meld je nu aan! Tijdens het evenement vertellen drie experts uit de online business en de gastvrijheidssector openhartig over hun ervaringen met de toegevoegde waarde van online-uitingen voor de horeca en reiswereld. Zij laten zien hoe ‘social’ kan bijdragen aan de gastvrijheidsbeleving van klanten en hoe dit bijdraagt aan het behalen van (commerciële) organisatiedoelstellingen.

Sprekers Online Hospitality
Jochem van Drimmelen – Online Reputation Manager van KLM Jochem is vanaf de eerste verkenningen nauw betrokken geweest bij het social mediabeleid van KLM. Als Online Reputation Manager is hij verantwoordelijk voor de ‘tone-of-voice’ en het issue management op social media. Daarnaast is hij trainer en adviseur, met een constante focus op kwaliteit en de klant.

Jochem van Drimmelen - OM033

Isabel Mosk – Strateeg en Directeur van Think! Social Media

Isabel is senior strateeg bij Think! en leidt het kantoor in Nederland. Ze staat bekend om haar kennis en ervaring op het gebied van online marketing, social media en destinatiemarketing.  Hiervoor was ze 3,5 werkzaam als online consultant bij het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen. Haar passie is reizen en haar reisverhalen deelt ze op haar blog vivelevoyage.nl. Isabel Mosk - OM033

Kim van Velzen – Social Business Strateeg

Kim van Velzen spreekt over de online trends en ontwikkelingen in foodservice & horeca en doet dat vanuit persoonlijke ervaring. Kim werkte bijna twintig jaar als senior manager bij grote organisaties in food & hospitality en is nu zelfstandig social business strateeg. Kim van Velzen - OM033

Online Hospitality! is het vierde evenement dat Online Marketing Amersfoort organiseert. Initiatiefnemer en drijvende kracht achter de organisatie is online marketeer Ramon de la Fuente.  Het vorige event van #OM033 over retailmarketing met sprekers van o.m. Marktplaats/eBay en Google vond vorig jaar juni in Leusden plaats bij ict-bedrijf AFAS. Er namen 200 geïnteresseerden aan deel.

Locatie

Online Hospitality! wordt gehouden in Leerhotel Het Klooster. Deze bijzondere locatie bevindt zich aan de Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort. In dit gebouw zetelen de Hotelschool en de School voor Toerisme en Recreatie van MBO Amersfoort. Meer informatie en aanmelding

Online Hospitality! is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in online marketing en/of de gastvrijheidsbranche. Deelname is gratis, aanmelding verplicht. Voor meer informatie en aanmelding: http://www.meetup.com/Online-Marketing-Amersfoort-OM033/ Of volg de ontwikkelingen op Twitter via de hashtag #OM033.

Over de auteur: Ramon de la Fuente is freelance online marketeer
It is a online marketing kind of day, so enjoy it!

Ramon de la Fuente – Online Marketing en Communicatie uit Amersfoort

2 gedachten over “Online Hospitality! evenement Online Marketing Amersfoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s