8 miljoen voor KiKabouw: Google Ad Grants draagt steentje bij

KiKabouw - draag je steentje bij tegen Kinderkanker

Trots op mijn eerste blog op Frankwatching waar ik inga op het gebruik van Google Ad Grants voor de KiKabouw campagne: Stichting KiKa heeft met de KiKabouw-campagne meer dan 8 miljoen euro ingezameld voor de realisatie van het Prinses Máxima Centrum. Heel Nederland werd uitgenodigd om een steentje bij te dragen. Ik heb zelf een bijzonder bouwsteentje mogen bijdragen; Google Grants introduceren en opzetten. Het resultaat was een bedrag van 264.200 euro voor KiKabouw. In dit artikel een uitleg over Google Ad Grants, plus inzichten in de resultaten en leerpunten. Volledige artikel op Frankwatching.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s