Google Ads bureau te Amersfoort

Heb je Google Ads vraagstukken en uitdagingen? Google Ads bureau RamondelaFuente.com is gevestigd in Amersfoort en kan je als gecertificeerd Google Partner helpen bij de inzet van online advertenties. Een Google Partner garandeert online succes middels Google Ads (voorheen Adwords), Google Display, Remarketing en Shopping campagnes. Daarnaast wordt Google Analytics en Google Tag manager ingezet om het rendement op de advertenties te verbeteren.

Wat is Google Ads?
Google heeft afscheid genomen van de merken AdWords en DoubleClick. Voortaan wordt de naam Google Ads gehanteerd. Een eenvoudigere naam, die beter de lading dekt wat Google aanbied.

Google Ads - Adwords bureau Amersfoort

Wat zijn Google Partners?
Bij Google Partners behoren uitsluitend vakbekwame marketingbureaus: die regelmatig worden onderworpen aan een kwaliteitscheck op de services die ze beheren. Jaarlijks behalen Google Partners certificaten door trainingen te volgen.

Op de website van Google Partners staat: “De Google Partners badge geeft aan dat een bureau Google Adwords gecertificeerde specialisten in huis heeft en dat het de juiste kwaliteit levert. Het bedrijf is gezond en heeft tevreden klanten. Daarnaast zet het de praktische tips van Google optimaal in om de beste resultaten voor uw bedrijf te behalen.”

RamondelaFuente.com is sinds januari 2014 officieel Google Partner!
Ramon de la Fuente heeft sinds 2014 elk jaar de vereiste Adwords / Google Ads examens met succes afgelegd en houdt het jaarlijks bij. Daarnaast zijn de prestaties van zijn Google Ads campagnes geverifieerd door Google en huidige hoeveelheid klanten en hun gespendeerde budgetten zijn Google Partner waardig. Bekijk hier de referenties van mijn klanten.

Meer weten?

Ervaring leert dat er veel specifieke vragen zijn over Google Ads en dat het beter is om eerst samen een goede kop koffie te drinken zodat je kan aangeven wat de wensen zijn. Ik nodig je dan ook graag uit.

Wil je ook een gratis quickscan van je Google Ads? Maak een afspraak voor een kop koffie door contact op te nemen.