Continental Autobanden

Continental autobanden bieden veiligheid, betrouwbaarheid en comfort. Continental heeft een compleet aanbod van winter, zomer en all-season banden en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Continental autobanden komen als beste uit de test van onder andere de ANWB. De Continental Banden Groep in Barneveld is een onderdeel van Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven.

Continental Banden Groep over Ramon.
Maurien Beyhum van Continental Banden groep B.V.: “Ramon heeft voor Continental een Google Analytics workshop verzorgd voor het gehele marketing team. Alles was grondig voorbereid en daardoor pakte hij de workshop strategisch goed aan door eerst de doelen te en KPI’s te laten benoemen en vandaar uit een dashboard op te zetten die voor onze banden business relevant is.”
Continental Banden - RamondelaFuente.png

Ramon over Continental Banden Groep
Bij Continental hebben ze goede koffie :-). Daarnaast hebben ze een team van online marketeers die geloof hebben in SEO, SEA en Social. Ik heb met plezier bij Contintal een workshop gegeven over Google Analytics en op deze wijze meer inzicht gegeven in de behaalde online resultaten.