Gratis 150,- EUR Google Adwords tegoed van vouchers of coupons.

Voor alle startende bedrijven die nog niet adverteren met AdWords heb ik een Google AdWords advertentietegoed van €150 (afhankelijk van het soort account dat je gaat inzetten en zolang de voorraad strekt). Lees in dit artikel verder hoe je deze code kan krijgen én kan inzetten.

Google Adwords Coupon Gratis Advertentietegoed 150,- Euro Voucher

Hoe kom je in aanmerking voor een coupon code?
* update 2-1-2016: Excuses, op dit moment heb ik geen geldige coupons meer van 150,- EUR, wel van 75,- * Om voor een coupon code of voucher in aanmerking te komen dien je met een nieuw AdWords account te starten. Volgens mij kan het niet bij een Adwords Express account en de de coupon code werkt alleen als je AdWords account niet langer dan 14 dagen geleden is aangemaakt. Ben je van plan met AdWords te starten, dan kun je het beste even wachten met het aanmaken van een account totdat je de coupon code hebt ontvangen.

Heb je al een AdWords account?
Als je al langer dan 14 dagen van Adwords gebruik maakt, dan kun je geen voucher of coupon code meer gebruiken. Wel kun je een kosteloze AdWords analyse laten uitvoeren om te kijken of je een hoger rendement kan halen.

Hoe ontvang je het advertentietegoed van Google?
Na het opzetten van het nieuwe AdWords account kun je de code invullen. Bij de voucher van €150 zal Google het bedrag dat je de eerste 30 dagen hebt gespendeerd verdubbelen tot een maximum van €150. Lees meer over de Google Adwords coupon op de Google Adwords support pagina’s bezoek ook de voorwaarden voor gebruik.

Hoe kom je aan een AdWords promotiecode?
Stuur me een berichtje voor code van 75,- EUR! Vermeld dat je graag een promotiecode wilt ontvangen, je volledige naam, contactgegevens en welke domeinnaam je deze gaat inzetten. Er zijn maar een klein aantal codes beschikbaar. Dus het aanbod is zolang de voorraad strekt en maximaal één per verzoek. 🙂

Waar kun je nog meer AdWords vouchers kunt vinden?
Naast Google Partners kom je de coupon codes ook vaak tegen in marketing vakbladen als Twinkle Magazine, Marketing Tribune, dit zijn meestal coupon codes van 50,- of 75,- EUR.

Hoe vul ik een kortingscode bij AdWords?
Bekijk deze video 🙂


Als je een kortingscode voor AdWords hebt bemachtigd en je hebt nog geen AdWords account, dan kun je beter nog even wachten totdat jij echt kunt beginnen met AdWords. Want de kortingscode verloopt binnen 30 dagen nadat deze is ingevuld.

Problemen met het invullen van de code
Mocht je problemen krijgen met het gebruik van de code, bezoek dan deze pagina om het probleem met het gebruik van de promotiecode op te lossen.

Een hoog rendement gewenst met inzetten van Google Adwords!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s