Gratis 150,- euro Google Ads tegoed door voucher of coupon code.

Voor alle startende bedrijven die nog niet adverteren met Google Ads – heb ik een Google Ads coupon code ofwel advertentietegoed van €150,-. Lees in dit artikel verder hoe je deze code kan krijgen én kan inzetten.

Google Adwords Coupon Gratis Advertentietegoed 150,- Euro Voucher

Hoe kom je in aanmerking voor een coupon code?
* update 1-10-2019: Er bestaan geen coupons meer van € 150,- euro. Er bestaan codes ter waarde van van € 120,- maar alleen als een officiële Google Partner het account en de campagnes zelf opzet.*

Dus, om voor een coupon code of voucher van grote waarde in aanmerking te komen dien je tegenwoordig een nieuw Google Ads account te starten bij een gecertificeerde Google Partner. Ben je van plan met Google Ads te starten, dan kun je het beste even contact opnemen met een Google Partner om het account en de campagnes aan te maken.

Wil je zonder Google Partner aan de slag? Vraag dan hier de € 75,- euro coupon code aan. De voorwaarden voor gebruik zijn hier te lezen: :support.google.com

Hoe ontvang je het advertentietegoed? 
Na het opzetten van het nieuwe Ads account door een premium partner wordt automatisch de code bijgevoegd. Bij de voucher van €120 zal Google het bedrag dat je de eerste 30 dagen hebt gespendeerd vergoeden tot een maximum van €120. Lees meer over de Google Adwords coupon op de Google Adwords support pagina’s bezoek ook de voorwaarden voor gebruik.

Hoe kom je aan een Google Ads promotiecode?
Ik kan je dus niet meer helpen aan een losse coupon code, maar ik kan je wel helpen met het opzetten van je campagnes, daar zijn wel kosten aan verbonden. Stuur me een berichtje! Vermeld dat je graag je campagnes wilt laten opzetten, je volledige naam, contactgegevens en welke domeinnaam je deze gaat inzetten.

Waar kun je nog meer Ads vouchers kunt vinden?
Naast Google Partners kom je ook nog de coupon codes tegen in marketing vakbladen als Twinkle Magazine, Marketing Tribune, dit zijn meestal coupon codes van 50,- of 75,- EUR.Of vraag de € 75,- euro coupon code online aan.

Hoe vul ik een kortingscode bij Google Ads?
Bekijk deze video 🙂


Als je zelf een kortingscode voor Google Ads hebt bemachtigd en je hebt nog geen Ads account, dan kun je beter nog even wachten totdat jij echt gaat beginnen met Ads. Want de kortingscode verloopt binnen 30 dagen nadat deze is ingevuld.

Problemen met het invullen van de code
Mocht je problemen krijgen met het gebruik van de code, bezoek dan deze pagina om het probleem met het gebruik van de promotiecode op te lossen.

Een hoog rendement gewenst met inzetten van Google Ads!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s